Hodnocení obchodu

4,9 410 hodnocení
Přidat hodnocení
5
374x
4
24x
3
9x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.9.2018
+ rychlé dodání, bez problémů

Avatar autora | 2.8.2018
+ Velice hezké jednání se zákazníkem

Avatar autora | 18.7.2018
+ Široký sortiment a rychlé vyřízení objednávky.

Avatar autora | 16.6.2018
+ Blízkost bydliště

Avatar autora | 14.5.2018
koupeno přes slevomat
Avatar autora | 3.5.2018
+ Zboží bylo dodáno včas, přesně podle požadavku
+ Během dopravy informovanost dopravcem s možností změny místa dodání.

Hodnotit obchod si troufnu až po dlouhodobější zkušenosti, například v přístupu obchodu při řešení nějakého problému. První dodávka pro mne byla v naprostém pořádku.
Avatar autora | 12.4.2018
+ Hlavně možnost osobní domluvy, vyzvednutí zboží v místě bydliště

Avatar autora | 5.4.2018
+ no vzhledem k tomu že jsem na tom servru byl a nakoupil poprvé tak jako dobrá stránka mají tam celkem velký výběr hlavně těch dámských bot a taky tam mají hezký kousky

nevýhodu jsem neshledal
Avatar autora | 3.4.2018
rychlé dodání, kvalitní zboží
Avatar autora | 10.3.2018
+ skvely obchod, rychle dodanie

Avatar autora | 11.1.2018
+ Rychlost, zásilka v pořádku
- Nevím

Avatar autora | 28.12.2017
+ Široký sortiment
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 21.12.2017
+ přehledné, rychlé

samá +++++
Avatar autora | 15.12.2017
+ rychlost komunikace
+ rychlost vyřízení vrácení zboží

Avatar autora | 15.12.2017
+ Fajn zboží, dobré ceny a rychlé dodání v přehledném obchodě

Avatar autora | 27.11.2017
+ Mile mě překvapilo, že mi za vrácené boty vrátili i peníze za zásilkovnu + dobírku.
- Zboží nelze vrátit přes zásilkovnu zpět. Osobně toto lze, ale v "obchodě" (normální byt předělaný na kancelář) nebyla paní moc příjemná a o potvrzení převzetí si musíte požádat a nejlépe nadiktovat co do něj chcete napsat.

Neseděla mi velikost boty .... raději si objednejte vždy větší číslo.
Avatar autora | 21.11.2017
+ přesto, že mi nešlo poslat peníze převodem, banka vracela s obchodem byla bezva domluva a zboží mi doručili za stejnou cenu

Avatar autora | 20.11.2017
obchod funguje tak dokonale, že jakýkoliv pokus o zlepšení by byl krokem zpět
Avatar autora | 1.11.2017
+ rychlé dodání

Avatar autora | 22.10.2017
Spokojený zakazník

Stránka 1 z 22 , položek celkem: 421

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.