Počet ks: 0 0,-

Recenze obchodu

07.09.2018

rychlé dodání, bez problémů

02.08.2018

Velice hezké jednání se zákazníkem

18.07.2018

Široký sortiment a rychlé vyřízení objednávky.

16.06.2018

Blízkost bydliště

03.05.2018

Zboží bylo dodáno včas, přesně podle požadavku Během dopravy informovanost dopravcem s možností změny místa dodání.

Hodnotit obchod si troufnu až po dlouhodobější zkušenosti, například v přístupu obchodu při řešení nějakého problému. První dodávka pro mne byla v naprostém pořádku.

12.04.2018

Hlavně možnost osobní domluvy, vyzvednutí zboží v místě bydliště

05.04.2018

no vzhledem k tomu že jsem na tom servru byl a nakoupil poprvé tak jako dobrá stránka mají tam celkem velký výběr hlavně těch dámských bot a taky tam mají hezký kousky

nevýhodu jsem neshledal

03.04.2018

rychlé dodání, kvalitní zboží

10.03.2018

skvely obchod, rychle dodanie

11.01.2018

Rychlost, zásilka v pořádku

Nevím

28.12.2017

Široký sortiment Rychlé dodání

21.12.2017

přehledné, rychlé

samá +++++

15.12.2017

rychlost komunikace rychlost vyřízení vrácení zboží

15.12.2017

Fajn zboží, dobré ceny a rychlé dodání v přehledném obchodě

20.11.2017

obchod funguje tak dokonale, že jakýkoliv pokus o zlepšení by byl krokem zpět

01.11.2017

rychlé dodání

22.10.2017

Spokojený zakazník

10.10.2017

Včasné dodání zboží.

09.10.2017

Zboží mi bohužel velikostně nesedělo, ale nebyl problém ho vrátit. Po telefonu jsem dostala veškeré informace jak na to a brzy jsem měla peníze zpět na účtě.

02.09.2017

Toto byl první nákup,takže na nějaké větší hodnocení je brzy,nicméně s kvalitou produktu i s průběhem nákupu či dodání,panuje spokojenost.Pokud bude možnost,tak zde nakoupím bez obav i příště!

01.08.2017

Ceny Výběr

Obchod doporučuji, komunikace na 1, zboží perfektní, velikost sedí. Zvažuji další koupi. Ke keckám mi dali navíc další kaničky v jiné barvě :)

27.06.2017

vše bezvadné

26.06.2017

Místo na vyzvednutí, je trochu mimo (obzvlášť pro invalidy bez mobility)

25.06.2017

Výběr v klidu domova.

Málo zboží ve vel. 41 a 42.

Doporučuji.Vinou PPL mi zboží cestovalo po celé ČR.

23.06.2017

Doporučuji.

19.06.2017

Malý výběr ve velikosti 40 a 41

18.06.2017

Pěkné zboží, široký výběr. Tyto botky měli v mé velikosti pouze v tomto obchodě.

Vyplatí se po obchodě porozhlédnout, číslo 37 hledaných bot nabídli pouze zde. Zkušenosti zatím nemám, ale jistě se na tyto stránky zase vrátím. Doporučuji tento obchod všem, kdo hledají pestrý výběr obuvi.

09.06.2017

sortiment, ceny

28.05.2017

rychlost, zboží odpovídá popisu a sedí

Doporučuji

12.05.2017

Nakup z domova,pekny vyber zbozi

Neznam

Spokojenost

12.05.2017

Rychlost Cena Priznivy vyber

Perfektni!!

11.05.2017

Malo zbozi ve velikosti 41,42

11.05.2017

velká nabídka zboží

zboží není dostupné v požadované velikosti

Zboží odpovídalo mé představě. Doporučuji.

11.05.2017

vše v pořádku

08.05.2017

rychlost

doporučuji

06.05.2017

velký výběr zboží výborné ceny perfektní komunikace

žádné

zboží jsem měnila za jiné kvůli velikosti - komunikace s obchodem byla perfektní, výměna proběhla rychle a bez problémů určitě doporučuji

25.04.2017

Málo velikosti bot 41

25.04.2017

Přehlednost Ceny

Přehlednost Široká nabídka Ceny

21.04.2017

Maximální spokojenost.Krátká dodací lhůta.Mohu jen doporučit.

15.04.2017

našla jsem v klidu z domova věc, kterou jsem potřebovala a nemusela těžce shánět po kamenných obchodech možnost vyzvednout v Zásilkovně nedaleko mého bydliště

nevím o žádných

velmi doporučuji

12.04.2017

Rychlé dodání, spokojenost

11.04.2017

Velký výběr, přijatelná cena

Nemá

Velký výběr zboží, velmi přijatelná cena, rychlé dodání a možnost využití zásilkovny.

10.04.2017

Bohatý sortiment zboží a výběr v klidu z domova.

.....

Skvělé....rychlé zaslání

07.04.2017

Rychlá komunikace a dodávka zboží, velký výběr zboží

Perfektní přístup, boty jsem měnila za větší, vše proběhlo bez jediného problému, i když jsem měla rozlehlou krabici ve které jsem zboží vracela. Vyšli mi maximálně vstříc.

07.04.2017

Krásné kvalitní boty za skvělé ceny.

31.03.2017

široká nabídka přehlednost výborný popis výrobku

Obchod doporučuji

30.03.2017

Rychlé dodání

29.03.2017

velký výběr zboží

žádné

dobrá komunikace

21.03.2017

Rychlost,přehled

Nevím

Doporučila

19.03.2017

Dobrá cena

Dobrá cena,kvalitní nabídka a rychlost dopravy

13.03.2017

Dobrý přehled obuvi,rychlé dodání

Obchod vřele doporučuji

09.03.2017

dobré ceny, krásné zboží

Jsem velmi spokojená. Doporučuji

08.03.2017

rychlá doba dodání příjemné ceny dobrá komunikace při řešení problému

02.03.2017

Prehlednost,dobre ceny,aktualni vyobrazeni

Zadne

Rychlost,prijemne ceny,slusne jednani.

28.02.2017

Jsou hezké a levné.

Nikde jsem nemohla sehnat bílé baleríny,podle mých představ.Chtěla jsem bez mašlí.Při náhodném hledání po internetu mě tato nabídka uchvátila a hned jsem boty objednala.Boty po internetu jsem nikdy neobjednávala ,ale po dobrých zkušenostech opět vyzkouším. Obchod doporučuji.

23.02.2017

Obchod přehledný, botky vypadají jako na fotografii, v pořádku.

nemá slabiny

obchod doporučuji, komunikace v pořádku. Boty v došly v pořádku.

16.02.2017

Výborná komunikace s obchodem

05.02.2017

Krásné zboží super cena velký výběr

Nevím o ničem

Veliká spokojenost a jistě budu nakupovat dal

04.02.2017

velmi ochotné jednání při výměně zboží. Ochota, rychlost, spolehlivost. Doporučuji ostatním.

31.01.2017

Dostala jsem takové boty,které jsem chtěla.

žádné

Určitě nakoupím znovu.

30.01.2017

Všechn ok, zboží jsem měnila a během 4 dnů mi došlo vyměněné.

24.01.2017

Všem doporučuji...

24.01.2017

Rychlost dodání

Doporučuji

23.01.2017

Super boty za super ceny !

Vše vynikající a bez připomínek.

23.01.2017

Rychlost dodání, výprodejové ceny

Celková spokojenost a nákupem

22.01.2017

..

..

Žadny problém

19.01.2017

Obchod mi byl doporučen se službami a zbožím jsem velice spokojená.Rychlé vyřízení objednávky bez problémů.Váš obchod rozhodně doporučím.

16.01.2017

široký sortiment za příznivé ceny

nakoupila jsem zatím poprvé a zboží bylo v pořádku, o negativech zatím nevím

mohu doporučit

14.01.2017

Rychlost dodání zboží

O žàdných nevím

Boty jsou skutečně teplé,zboží odpovídá obrázku,kožešina uvnitř ,,pouští", chce to ještě jedny ponožky

06.01.2017

Velký sortiment, rychlá reakce na dotazy, spolehlivé a rychlé doručení v době Vánoc.

O žádných nevím.

Nákup na Botinu je skvělá zkušenost, zboží je báječné a mám vždy jistotu, že nákup proběhne v pořádku.

30.12.2016

Obchod je super

Žádné

Rychlé jednání, dodací lhůta a cena.

25.12.2016

Rychlost

Nic

Rychlost a dobrá komunikace a každej dotaz sem hned dostala obpoveď

18.12.2016

Super. Rychle doruceni. Zbozi naprosto souhlasilo s vyberem. Za me 100% spokojenost. Nemam co bych vytkla.

16.12.2016

Komunikace obchodu i přes počáteční obtíže se dovolat na uvedená čísla - byla nedostupná - byla velmi dobrá. Objednané botky mi dorazily obě stejné, byly pravé. Obchod reagoval velmi dobře, za vrácené boty zaslal jiné a proplatil poštovné za ty vrácené. Samozřejmě po zaslání dokladu - pod. lístku - a č. účtu. Za mne opravdu hodnotím velmi dobře. A ostatním nakupujícím doporučuji.

14.12.2016

možnost vyzkoušení a platby na místě

malý prostor pro vyzkopušení

doporučuji

05.12.2016

Velký sortiment a vzhledem ke kvalite velice příznivé ceny.

Žádné.

Doporučuji nakupovat.

27.11.2016

levné poštovné přes zásilkovnu pěkné zboží

nevím

24.11.2016

Pohodlný nákup.

Nezaznamenala jsem.

Mohu všem doporučit. Rychlé zaslání zboží, výborná komunikace, zboží vysoké kvality. Velká spokojenost z mé strany.

21.11.2016

Vše bylo v pořádku, jen jeden textilní pytlík, ve kterých byly boty zabalené, byl roztržený, tak to trošku kazilo celkový dojem. Obchod bych doporučila.

18.11.2016

vysoká kvalita zboží rychlost vyřízení objednávky vypracování zboží je vynikající

doporučuji všem zákazníkům

27.10.2016

Výběr, rychlost.

Zatím žádné.

Doporučuji.

27.10.2016

Pěkné zboží,kde jinde není

nevím

doporučuji

14.10.2016

Pěkné a kvalitní zboží za nízké ceny.

Celková spokojenost, pěkné a kvalitní zboží za nízké ceny, doporučuji!!!

13.10.2016

Spokojenost

11.10.2016

Vse v perfektnim poradku, dekuji a doporucuju!

11.10.2016

Super výběr rychlé jendáni

Doporučuji =)

09.10.2016

V obchodě jsem našla zboži,které jsem potřebovala.

Slabiny obchodu jsem nenašla.

Obchod doporučuji. Zásilka velmi rychle a kvalitně vyřízená.

05.10.2016

Přišly mi krásné boty, kvalita odpovídá ceně. Bohužel jsem zvolila špatnou velikost. Peníze vráceny rychle. Doporučuji.

03.10.2016

cena

30.09.2016

možnost osobního vyzvednutí v zásilkovně

asi žádné

dobrá komunikace zboží přišlo v pořádku

06.09.2016

Spokojenost

05.09.2016

rychlost dodání

doporučuji

04.09.2016

přehlednost nízké ceny

nevím

29.08.2016

přehlednost, nízké ceny

28.08.2016

Moderní zboží. Přijatelná cena. Zásilkovna místo drahé pošty.

Přehledná nabídka módních novinek za solidní ceny.Bezproblémové vyřízení objednávky. Možnost použít zásilkovnu i když v tomto případě je delší doba dodání(asi 6 dnů), přesto je to velká výhoda(úspora a pohodlí). Tento obchod je solidní, proto doporučuji!

20.08.2016

Nakoupila jsem zboží, které jsem nesehnala po celé Praze

žádné

velice vstřícný a ochotný

09.08.2016

rychlost vyřízení objednávky

zatím žádné

doporučuji vyzkoušet

06.08.2016

Pohodlný výběr a nákup přímo z domova. Bohužel, v místě mého bydliště n i k d o toto zboží nenabízí!

29.07.2016

široký sortiment obuvi a hlavně vel.35

nabídka bot ve vel.35 je dost omezená

Konečně jsem zde sehnala velikost 35.

27.07.2016

dobrá cena

nevím

Personalizované nabídky na váš email:
  • Žádný spam. Slibujeme!
  • Recenze, slevy přednostně pro vás
Naše provozovna

Infolinka 554 725 005 (po-pá, 7-20 hod)
A nebo můžete psát na info@botino.cz

Otevírací doba: po-pá, 7 - 14:45 hod
Zobrazit na mapě

Social patička
 

Buďme v kontaktu

Podporované karty

        

Copyright© 2012 - 2018 www.botino.cz, Malé náměstí 104, Frýdek - Místek, 73801

© www.botino.cz

Abyste u nás nakoupili co nejpohodlněji, používáme cookies. Nastavení používání cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.   Další informace